Zwemwedstrijd Bückeburg zeer geslaagd

20150620_124647Vrijdag 19 juni trokken 46 zwemmers en ouders van SG de Vliet naar Bückeburg. Toch maar eens even opgezocht waar dat ligt: tussen Osnabrück en Hannover. Je moet even rijden, maar dan heb je ook wat: een prachtig buitenbad, een tot in de puntjes georganiseerde wedstrijd, een enorme “zonne”weide, een tent om met elkaar te kunnen zitten, eten, huiswerk maken, spelletjes doen en daarom heen kleine tenten om in te slapen of je even terug te trekken, een sportieve wedstrijd met 37 verenigingen en 550 zwemmers, weer dat veel slechter kon, verse broodjes om zeven uur ‘s ochtends…heel veel gezelligheid en nog veel meer.

De tegenstand was sterk (veel zwemmers die zes keer per week trainen). Maar we hebben de nodige oorkondes verdiend (dat betekent dat we bij de eerste 10 waren) en één medaille: voor Suzanne op de 200m wisselslag. In het 50m buitenbad zijn ook persoonlijke records gezwommen. De tent van de Vliet staat prominent op de foto in dit krantenartikel. Dank aan Lia voor alle voorbereidingen en voor de zeer persoonlijke vaderdagcadeautjes voor alle vaders die erbij waren. Dank aan Nadine voor het levend stratego en aan Hendrik voor het gitaarspel en het volleyballen. Dank aan alle zwemmers voor hun inzet en aan alle ouders voor het klokken, kinderen verzamelen en zorgen dat ze op tijd op het startblok staan (wat gaat dat snel in Duitsland!), afwassen en opruimen. Hier vind je foto’s van het zwemfeest en de uitslag voor onze zwemmers (p.6). Voor wie de smaak van het buiten zwemmen te pakken heeft gekregen of wie het ook wel eens proberen: geef je op voor de Nautoriade op 6 september in het buitenbad in de bossen van Apeldoorn. Stuur uiterlijk  2 juli een mail aan wzc@sgdevliet.nl als je mee wil doen.

Dit vind je misschien ook leuk...