Seizoen wedstrijdzwemmen begonnen

DSCF3039Op 5 september zijn we het wedstrijdzwemseizoen sportief gestart: eerst een bootcamp en daarna een zwemtraining. Wat hadden we een geluk met het weer, het was bijna helemaal droog tijdens de bootcamp. De trainers van de bootcamp waren zeer te spreken over de groep: iedereen deed lekker fanatiek mee en had toch de rust om te luisteren naar uitleg. Complimenten dus voor jullie allemaal. Foto’s vind je hier. Voor ouders was er informatie over het nieuwe seizoen. Een belangrijke verandering is dat ouders vooraf worden ingedeeld als medewerker tijdens een wedstrijd. Wie niet kan moet zelf zorgen voor iemand die wil ruilen. Gelukkig hebben we mensen bereid gevonden om andere hand en spandiensten te verrichten ten bate van de vereniging: SG de Vliet dat zijn we en doen we met z’n allen. Verder is nieuw dat er tijdens wedstrijden maar één keer gestart mag worden.

Dit vind je misschien ook leuk...