24 september ouderavond waterpolo

Beste ouders, Hierbij nodigen we jullie uit voor een ouderavond van de waterpolovereniging. Als vereniging willen we het contact met de ouders verbeteren. Een ouderavond moet daartoe de aanzet zijn.

Wat er onder andere aan bod komt, is vertellen wat we als vereniging dit jaar willen gaan doen aan activiteiten, het technische beleidsplan, hoe jeugd stimuleren om te komen zwemmen en wat er zoal leeft onder de ouders.

VRAAG VOORAF
Willen jullie ons vragen mailen die jullie tijdens de ouderavond aan bod dienen te komen? Met die vragen kunnen we ons dan beter voorbereiden op de ouderavond. Je kunt ze sturen naar voorzitter.waterpolo@sgdevliet.nl.

Noteer deze datum dus snel in jullie agenda en kom.

Wanneer: Donderdag 24 september
Van 19.00 tot ca 20.00 uur
Clubhuis Forum kwadraat

Dit vind je misschien ook leuk...