Competitie wedstrijdzwemmen goed van start voor SG de Vliet

20151004_163604SG de Vliet is aan het eind van het seizoen 2014-2015 gepromoveerd in de KNZB competitie. Zondag 5 oktober werd de eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen in de hogere D2 klasse gezwommen. SG de Vliet was met 46 zwemmers afgereisd naar zwembad Aquarijn in Alphen aan den Rijn. Zo’n grote opkomst èn de inspanningen van de zwemmers zijn beide van groot belang voor het eindresultaat: we zijn tweede geworden van de 8 clubs die in onze regio meedoen in de D2 klasse! Als we zo doorgaan is er een kans dat we aan het einde van het seizoen weer promoveren. Dan moeten we wel goed ons best doen, want AZC, de club uit Alphen aan den Rijn, zwemt ons op de hielen.
De grootste persoonlijke records waren voor Dilara Kocaman. Er zijn 22 medailles gehaald. Tim Raaphorst en Arnt Berck behaalden beiden 2 keer goud. Hier vind je enkele foto’s van de wedstrijd en de medaillewinnaars.

Dit vind je misschien ook leuk...