Probeer waterpolo en wedstrijdzwemmen tijdens de Krokus Events in Leidschendam-Voorburg 24-25 februari

Wil je eens proberen of (wedstrijd)zwemmen of waterpolo jouw sport is? Kom dan gratis een keer meetrainen tijdens de Krokus Events van Leidschendam-Voorburg!

Probeer wedstrijdzwemmen op woensdag 24 februari

Wil je beter en sneller leren zwemmen? Kom dan op woensdag 24 februari meedoen met de open training. Zorg dat je ruim vóór 18.45 u omgekleed in de zwemzaal bent van Forum Kwadraat in Voorburg. De training duurt tot 19.30 u. De training is voor alle leeftijden, je moet wel een A en een B-zwemdiploma hebben. Geef je van te voren even op via het inschrijfformulier op deze website.

Probeer waterpolo op donderdag 25 februari

Vind je zwemmen leuk? Wil je graag een team- en balsport doen? Kom dan kijken of waterpolo wat voor jou is! Op donderdag 25 februari kun je gratis met ons meetrainen in zwembad Forum Kwadraat in Voorburg. Je kunt met je leeftijdsgenoten meedoen tijdens een van de volgende trainingen:

  • 18.45-19.30 uur (9 t/m 12 jaar)
  • 19.30-20.15 uur (13 t/m 15 jaar)

Een A-zwemdiploma is verplicht. Geef je van te voren op via http://www.avzv.nl/sportweek. Na aanmelding ontvang je rondom zondag 21 februari meer informatie over het meetrainen.

Dit vind je misschien ook leuk...