Secretaris commissie wedstrijdzwemmen gezocht

De commissie wedstrijdzwemmen zoekt een secretaris! Wil je meewerken aan een bloeiende wedstrijdzwem afdeling van SG de Vliet? Dan zoeken wij jou.

De commissie wedstrijdzwemmen bepaalt aan welke wedstrijden we meedoen, welke wedstrijden we zelf organiseren (en organiseert die dan ook), regelt clubkampioenschappen en overige activiteiten en zorgt voor clubkleding en tassen. Verder zijn er beleidszaken, zoals bijvoorbeeld met betrekking tot de contributiesystematiek, de onderlinge samenwerking, de toekomst.De secretaris bereidt de vergaderingen voor en maakt verslag, zorgt voor foto’s en berichten op de website en lokale media, voert overleg met het bestuur van SG de Vliet en de waterpolocommissie, stuurt berichten aan de zwemmers en doet ad hoc regelwerk.

Lijkt dit je leuk? Heb je creatieve ideeën voor het wedstrijdzwemmen bij SG de Vliet? Zou je lid willen worden van de commissie zonder secretaris te zijn? Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar wzc@sgdevliet.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...