Team H2Out wint spelregelpubquiz

IMG_3816Onder leiding van quizmaster Joey en de jury gevormd door Dik&Dik (Vincent & Stefan) is afgelopen vrijdag in het clubhuis de grote waterpolo-spelregel-pubquiz gehouden. In vijf rondes werden vragen gesteld over allerlei onderdelen van de waterpolo-spelregels: het speelveld, de teams, de scheidsrechters, gewone fouten en zware fouten.

Zeven teams deden mee aan de quiz, waaronder twee teams gevormd door ouders. Na elke ronde zijn de antwoordenformulieren ingeleverd, zodat de punten geteld konden worden en het huidige niveau spelregelkennis vastgesteld kon worden. Na elke ronde volgde vervolgens een korte uitleg van de meest belangrijke spelregels. 

Het blijkt dat het al goed gesteld was met de spelregelkennis binnen de vereniging: Het winnende team H2Out (één van de ouderteams) won de quiz met maar liefst 40 van de 56 punten! Op de tweede plek is geëindigd team Kweenie met 36 punten gevolgd door team Lavendelscheetjes op de derde plek met 35 punten.

De winnende teams hebben mooie bekers gevuld met snoep meegenomen (dank Patricia voor deze creatieve prijzen!). Op de laatste plek eindigde team Faggs met 30 van de 56 punten. Zij gingen naar huis met een hardcopy van het spelregelboek.

Dank voor jullie komst naar de quiz!

Dit vind je misschien ook leuk...