Juich onze Heren 1 naar het kampioenschap!

SG de Vliet Heren 1 komt dit seizoen heel dicht bij het kampioenschap. Het is heel spannend en als het mee zit worden ze dit weekend al kampioen!

Het blijft nog even spannend, want we weten pas zaterdagavond of ze zondagmiddag voor het kampioenschap kunnen gaan. Zaterdag speelt namelijk Alkemade nog en als zij gelijk spelen of verliezen, kan Heren 1 de titel zondag grijpen. Als ze winnen van de Heren 1 van de Kempvis….

Dit wil je natuurlijk niet missen en kom daarom met je team naar Zwembad de Schilp in Rijswijk! De wedstrijd begint om 16:25 uur! Volgende week en de week erop spelen ze ook nog thuis, kom dus bij die wedstrijden de Heren 1 ook nog aanmoedigen!

Zie hier nog de uitslagen en de stand van de competitie van de Heren 1

H1 teamfoto

Dit vind je misschien ook leuk...