wedstrijdzwemmers winnen meerkamp seizoen 2015-2016

IMG_3987De wedstrijdzwemmers hebben de meerkamp van het seizoen 2015-2016 gewonnen, zowel op de individuele nummers als de estafettes. We zwemmen de meerkamp met WZK uit Wassenaar, Zoetermeer en Alkemade, vier wedstrijden in totaal. Op de individuele programma’s heeft SG de Vliet met grote overmacht gewonnen, bij de estafettes was het spannender. In de slotwedstrijd op 8 mei in de Schilp heeft SG de Vliet alle estafettes gewonnen. SG de Vliet heeft in de afgelopen twee seizoenen alle 10-persoonsestafettes gewonnen. Dat betekent dat we een brede, sterke ploeg zijn als geheel. Foto’s van de wedstrijd van 8 mei vind je hier.

Er zijn nog een paar wedstrijden dit seizoen, onder andere de wedstrijd in Duitsland op 11 en 12 juni en de clubkampioenschappen in de Fluit op 3 juli. Over die laatste wedstrijd volgt binnenkort meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...