Geslaagd eindfeest SG de Vliet

Gisteren vond een geslaagd eindfeest van zowel Waterpolo als Wedstrijdzwemmen plaats. Dit jaar uiteraard weer op de prachtige locatie van zwembad de Put. Bijna 120 leden en introducees mochten we verwelkomen!

Eindfeest SG de VlietP5212112Het zonnetje liet zich zelfs nog even zien en vele enthousiastelingen namen nog een duik in het natuurbad waarbij een vlot gevecht niet uit kon blijven. ‘s Middags werd al gestart met een fanatieke pot volleybal en een spel kermis met allerlei spelletjes. Rond 17.00 uur werd de barbecue aangestoken door Sander & Hans en kon iedereen aanvallen op het buffet en het vlees. Jan hield namens de WPC een speech om de vrijwilligers, trainers, coaches te bedanken, de verkopers en organisator van de grote club actie in het zonnetje te zetten en kampioensteam Heren 1 te huldigen. Daarna werd de kampfilm van het Waterpolokamp als premiere vertoond. Eelke en Remco draaide tot in de late uren meezingers, stampers en echte hits. Bij de vuurkorf werd het ook nog erg gezellig.

Kijk voor een impressie op Facebook! 

Groeten de organisatie: Jeanette, Talitha en Sanne (activiteiten WZ & WPC)

ps. zonder de hulp van:

Mark, Ivo, Sander v P, Guido, Stefan, Patrick, Eelke, Remco, Sander v. R, Hans, Roel, Rolf, Leen, Wim, Dennis, Rik, Jan H. hadden we dit niet gekund. Bedankt mannen!

Eindfeest SG de VlietP5211959 Eindfeest SG de VlietP5212063 Eindfeest SG de VlietP5212092

Dit vind je misschien ook leuk...