Succesvolle afsluiting zwemseizoen met interne wedstrijd op 3 juli 2016

IMG_4273Op 3 juli is het zwemseizoen afgesloten met een zwemwedstrijd voor de wedstrijdzwemmers van SG de Vliet en de Sport en spel deelnemers van AZL. Het was voor het eerst dat in deze combinatie is gezwommen en dat er ook ouders en broertjes en zusjes en andere familieleden mee konden doen. Voor de wedstrijdzwemmers waren het tevens de clubkampioenschappen. De wedstrijd werd gehouden in het mooie, nieuwe, lichte de Fluit met prachtig (en vol) clubhuis van AZL. Voor de Sport en spel zwemmers was het veelal hun eerste wedstrijd, voor veel ouders trouwens ook. Er waren ook ouder-kind estafettes. De familie Wesseling was zeer succesvol. Kim Heijdel werd in haar leeftijdscategorie clubkampioen en won de PR-bokaal. Mede doordat ze zo dapper is geweest 200m vlinderslag te zwemmen! Foto’s van de wedstrijd vind je hier. De uitslag, ook van de PR-bokaal staat op de kalender. Allemaal een fijne vakantie en tot de zwemclinic op 3 september!

Dit vind je misschien ook leuk...