Wedstrijdploeg staat op 1 na eerste competitiewedstrijd.

Wedstrijdploeg gaat goed van start!

Zondag 2 oktober jl. zwom de wedstrijdploeg de eerst competitiewedstrijd van dit seizoen. En met geweldige resultaten! In de Fluit zijn door onze ploeg maar liefst 49 persoonlijke records  gezwommen waarvan sommige werden vermorzeld.

Met zoveel records natuurlijk ook veel medailles, maar liefst 37. Vorig jaar waren dat er in de eerste wedstrijd 22 dus ook wat dat betreft een hele verbetering.  Er zijn 10 gouden, 15 zilveren en 12 bronzen medailles gehaald. Veel zwemmers hebben twee  medailles gehaald. Dilara, Arnt en Max hebben ieder twee  gouden medailles gehaald, Nicole, Tim en Anke hebben goud en zilver gehaald, Ophelie, Jorian, Igor en Andre hebben twee zilveren medailles gehaald, Josja heeft goud en brons gehaald, Erik heeft zilver en brons gehaald, Kim, Devin en Merel hebben twee bronzen medailles gehaald. Patrick, Angelique, Nathalie, Sofia, Leda, Nadine en Jerric hebben één medaille gehaald.

Hiermee staat SG De Vliet  op de eerste plaats in de competitie. De volgende competitiewedstrijd is op 13 november a.s.

Dit vind je misschien ook leuk...