Probeer waterpolo en wedstrijdzwemmen tijdens de Krokus Events in Leidschendam-Voorburg 1-2 maart

Wil je eens proberen of (wedstrijd)zwemmen of waterpolo jouw sport is? Kom dan gratis een keer meetrainen tijdens de Krokus Events van Leidschendam-Voorburg! 

Probeer wedstrijdzwemmen op woensdag 1 maart

Wil je beter en sneller leren zwemmen? Kom dan meedoen met de open training. Zorg dat je ruim vóór 18.45 u omgekleed in de zwemzaal bent van Forum Kwadraat in Voorburg. De training duurt tot 19.30 u. De training is voor alle leeftijden, je moet wel een A en een B-zwemdiploma hebben. Geef je van te voren even op via het contactformulier.

Probeer waterpolo op donderdag 2 maart

Vind je zwemmen leuk? Wil je graag een team- en balsport doen? Kom dan kijken of waterpolo wat voor jou is! Op donderdag 2 maart kun je gratis met ons meetrainen in zwembad Forum Kwadraat in Voorburg. De training is van 18.45 tot 19.45 uur (7 t/m 12 jaar).

Een A-zwemdiploma is verplicht. Geef je van te voren op via het contactformulier.

Dit vind je misschien ook leuk...