Volgende W-cursus start op woensdag 29 maart – ouders gezocht

SG De Vliet organiseert een W-official-cursus. W-officials zijn de mensen die tijdens een wedstrijd achter de jurytafel zitten en de speeltijd, aanvalstijd en het (digitale) wedstrijdformulier bijhouden. Zonder hen en de scheidsrechter(s) kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden.

Alle spelende leden vanaf 16 jaar zijn verplicht jurydiensten te draaien. Daarom sturen wij jou, als je 16 bent geworden of dat binnenkort wordt, een persoonlijke uitnodiging om aan deze W-cursus mee te doen. Uiteraard zijn wij daarnaast op zoek naar ouders die mee willen doen met de cursus. Kom je vaak kijken en heb je zin om een paar keer per seizoen te helpen achter de tafel, dan kun je als ouder ook meedoen aan de cursus. Je helpt daarmee de vereniging. Bovendien leer je veel spelregels van het waterpolo! 

Cursusdata
De cursus bestaat uit twee theorieavonden en een examenavond en wordt op de volgende data gegeven van 19.00-20.45 uur in het clubhuis van SG De Vliet in zwembad Forum Kwadraat te Voorburg:

– cursusavond 1: woensdag 29 maart
– cursusavond 2: woensdag 5 april
– examen: woensdag 12 april

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Joey of via het contactformulier. Heb je vragen, stel ze gerust!

Dit vind je misschien ook leuk...