Wedstrijdploeg SG De Vliet promoveert naar D1 Regio West!!!!!

Afgelopen zondag is het  de wedstrijdploeg gelukt om na een tweede jaar in de D2 te promoveren naar de D1. Vorig seizoen lukte het net niet en werden we derde. Dit jaar hebben we het hele seizoen bovenaan gestaan en ook de laatste wedstrijd is er weer heel goed gezwommen.

Zondag zijn er heel veel medailles behaald. In totaal 38, 12 gouden, 16 zilveren en 10 bronzen. Dilara, Matthijs en Igor hebben ieder 2 gouden medailles gehaald. Verder waren er nog 11 andere zwemmers met 2 medailles.

De grootste PR-verbeteringen waren op 200 vrij. Alexandre heeft zijn PR met 28 seconden verbeterd en Thomas en Storm met 18 seconden. Er zijn in totaal 53 PR’s verbeterd. Een heel mooi resultaat.

Nu moeten we proberen om volgend jaar in de D1 te blijven. Het wordt natuurlijk wel steeds lastiger om weer te promoveren, want na de D1 volgt de landelijke klasse C.

 

Dit vind je misschien ook leuk...