Waterpoloheren SG de Vliet 2 kampioen na spannende eindstrijd

Afgelopen zondag werden de waterpolo heren van SG de Vliet (Rijswijk/Voorburg) kampioen. Op papier wisten de heren zaterdagavond al dat het zondag alleen nog om de eer zou gaan, aangezien de afstand tot de nummer twee op de lijst al groot genoeg was. Zondag trad het voltallige team aan in zwembad de Schip te Rijswijk om de punten binnen te halen tegen LZ 1886.

Mike van der Linden, keeper van het elftal “Na een zwaar seizoen stonden we voor de kerstvakantie zelfs nog 4e. Maar sindsdien hebben we niet meer verloren en hebben we twee wedstrijden voor het einde het kampioenschap binnengehaald.”

Wedstrijdverloop

Hoewel de eerste periode spannend begon en het in eerste instantie nog 3-3 stond, kon het team daarna uitlopen tot een 8-3 voorsprong. Uiteindelijk lukte het LZ1886 nog om een tegendoelpunt te maken waar SG de Vliet de overhand nam en tot 13-4 uitliep.

Aankomende zaterdag spelen de heren nog 1 laatste wedstrijd uit tegen NZ&PC in Noordwijk.

Dit vind je misschien ook leuk...