Aanmelden waterpolomarathon Katwijk

ZPC Katwijk bestaat 50 jaar en viert dit met een waterpolonacht marathon op VRIJDAG 16 JUNI & ZATERDAG 17 JUNI. Een nachtlang wedstrijden spelen met je team. We zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Wil je mee doen? Via het formulier kun je reageren! 

Bij voldoende interesse zullen we een heren & dames team inschrijven!

De nachtmarathon vindt plaats in de nacht van 16 op 17 juni in zwembad Aquamar. De wedstrijden worden gespeeld tussen 23.00 ’s avonds en 8.00 ’s ochtends en we sluiten het toernooi af met een groot ontbijt. Natuurlijk is er tussen de wedstrijden door tijd voor een hapje en een drankje en is er een loungehoek waar gerelaxt kan worden. Er zijn ook leuke prijzen te winnen. Deelname is vanaf 18 jaar en zowel dames- als herenteams kunnen meedoen aan het toernooi. Alle niveaus zijn welkom.

Meld je aan:

Let op: deelnamekosten per team zijn 50 euro. We zullen de inschrijving definitief maken bij 8 deelnemers of meer.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Dit vind je misschien ook leuk...