Hemelvaartkamp 2018 – Schrijf je snel in!

We nodigen jullie graag uit om van woensdag 9 tot en met zondag 13 mei 2018 mee te gaan op jeugdkamp naar Scoutingcentrum De Veldhorst. Alle jeugdleden van zowel de waterpolo als het wedstrijdzwemmen, van SG de Vliet en AZL plus onze jonge senioren zijn (eventueel als leiding) welkom.

Kamp 2017P5081538De bus vertrekt op woensdag vanaf Zwembad de Put in Rijswijk. Afhankelijk of meerderheid vrij is op deze woensdag bepalen we de vertrektijd (of ‘s middags of ‘s avonds)

Op zondag komen we in de loop van de middag weer thuis. Alle verdere informatie volgt via het kampboekje.

De kosten voor deze volledig verzorgde trip zijn € 77,50 per persoon. Dit is gelijk aan vorig jaar. 

Als je meedoet aan het sponsorzwemmen krijg je een korting van € 7,50 op je inschrijfgeld. Als je meedoet aan de Jantje Beton inzamelingsactie krijg je een korting van € 5,00 op je inschrijfgeld. Dit betekent dat als je meedoet aan beide sponsoractiviteiten je inschrijfgeld (net als vorig jaar) € 65,00 bedraagt. We hebben besloten voor deze regeling omdat de deelnemers aan de sponsoractiviteiten vaak dezelfde zijn en we deze inkomsten wel echt nodig hebben voor het sluitend maken van de begroting. We hopen op jullie begrip, en natuurlijk deelname!

Jantje Beton – dinsdag 6 t/m zaterdag 10 maart in Rijswijk of Voorburg.

Sponsorzwemmen – donderdag 22 maart in het Forum Kwadraat Kamp 2017P5081521

Je kunt dus zelf bepalen aan welke activiteiten je deelneemt en dus hoe hoog het inschrijfgeld is wat je betaalt. Het geld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL 80 INGB 0756 906 555 t.n.v. R. Haasdijk te ’s-Gravenhage o.v.v. putkamp 2018 en je naam.

Voor vertrek wordt er nog een boekje met nadere informatie verstrekt, mocht je op dit moment al vragen hebben mail dan naar Rebecca Haasdijk (beccieh@hotmail.com).

De inschrijftermijn loopt tot 1 maart 2018, op dat moment moeten we echt de bus en het kamphuis gaan vastleggen. We hopen natuurlijk dat jullie allemaal mee gaan

Tot gauw!
Liefs, de kampleiding

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Dit vind je misschien ook leuk...