Zomer / Herfstkamp 2019

Beste ouders / spelers, Zoals eerder aangekondigd is het in 2019 helaas niet mogelijk om een waterpolokamp te organiseren in het Hemelvaartsweekend. Gelukkig hebben we een goed alternatief gevonden; het eerste weekend van de herfstvakantie. Het kamphuis is inmiddels geboekt. Het kamp start dit jaar op zaterdag 19 oktober (ochtend / begin middag) en eindigt op maandag 21 oktober (rond het middaguur).

Dit jaar zullen we geen sponsoractiviteiten organiseren (Jantje Beton / Sponsorzwemmen), maar doordat we iets dichter bij huis blijven en wat korter gaan (waar weer wel meer duurdere activiteiten tegenover staan) verwachten we uit te komen met het basistarief van 65 euro per deelnemer.
 
We hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk jeugdleden / jonge senioren mee gaan. We beseffen ons dat een deel van de kampgroep steeds ouder wordt. De insteek van dit kamp blijft echter een jeugdkamp voor leden (met enkele uitzonderingen) tot 18 jaar. Het kamp is alcoholvrij en staat in het teken van jong vertier. Wat ons betreft mag iedereen, ook de ouderen mee, als je je maar beseft dat het programma is gericht op de jeugd. We willen natuurlijk ‘aanwas van onderaf’ en voor de volwassenen bestaan tenslotte de toernooien (Schoonebeek en Rheden). Daarnaast wordt er door enkele vrijwilligers georiënteerd op een extra survivalkamp in de zomer, dit is nog geen zekerheid.
 
Wij (Britt en Rebecca) focussen ons op de organisatie van het herfstkamp en hopen op veel deelnemers, we maken er een feestje van!
 
Stel ons vooral vragen, per mail zijn we goed bereikbaar.
 
Via onderstaand formulier meld je je aan.
 
Tot gauw!
Groet, Britt en Rebecca
Naam deelnemer:*
Email:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Telefoon:*
Geboortedatum (dd-mm-jj):*
Man/vrouw:* MV
Ziektekostenverzekeraar:*
Polisnummer:*
Medische bijzonderheden:
Dieet wensen:

Dit vind je misschien ook leuk...