Blah Blah Minioren/Junioren wedstrijd 29 september 2019

Afgelopen Zondag 29-9-2019 werd de eerste minioren/junioren gezwommen in de Waterthor.

Geschreven door Luca kamps minioren5

We begonnen met het inzwemmen het was heel erg druk in de baan maar bij het duiken konden we wel snel door. Toen begon ik met de eerste afstand een 100m wisselslag ik ben 8ste geworden .toen moesten we een tijdje wachten het waren langen afstanden toen mocht ik voor het eerst een 400m zwemmen de gene naast mij was de tel kwijt😊gelukkig ik niet. Ik ben 4de geworden. ik zat op een stoel van de badmeester en daar waren ook camera’s. Toen moest ik 100 m rugslag daar ben ik heel goed in. Ik zwom 0,38 van mij tijd af het was een mini pr ik ben 4de  geworden. toen kwamen de challenges het duurde heel lang om dat ze met een bord borstcrawl benen moesten. Ik moest 15m benen onder water ik haalde het. Maar veel mensen haalden het niet maar de tijd werd wel mee geteld. Er waren deze wedstrijd geen medailles te verdienen de beste 8 krijgen een oorkonde, we kregen wel een medaille voor het mee doen. Het was heel gezellig.

Ik geef nu het stokje door aan Igor (tenten buurman Duitsland)

Dit vind je misschien ook leuk...