Blah Blah Competitie Deel 1

Deze wedstrijd was in zwembad de Aquarijn in Alphen aan de Rijn.
Eigenlijk moet de naam van het zwembad ‘Het Oranje Zwembad’ zijn, omdat het bijna overal oranje was. (ik werd gedwongen dit te zeggen)

Ik kwam iets aan de late kant omdat de tunnel was afgesloten en we helemaal moesten omrijden. Voordat de wedstrijd begon moesten we gaan inzwemmen. 
Na het inzwemmen begon de wedstrijd. Eerst waren er estafettes en daarna waren er gewoon normale afstanden. Ik moest 50m rugslag en 100m schoolslag zwemmen. Bij de rugslag was ik eerste geworden, maar was ik een tiende langzamer dan bij m’n vorige tijd. En bij de schoolslag was ik tweede maar daarbij was ik een halve seconde langzamer dan de vorige keer. Ik was dus helaas niet sneller dan de vorige keer. Polat heeft bij de 50m vlinder 7 seconden eraf gezwommen dus dat is een best wel goede PR. Er zijn nog veel meer dingen gebeurt tijdens de wedstrijd maar dat jongens en meisjes is een veel te lang verhaal.

Ik geef het stokje nu door aan Arnt.

Dit vind je misschien ook leuk...