Blah Blah Meerkamp 27 Oktober 2019

Blah Blah Meerkamp
Geschreven door Juliët

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Dit was de eerste Meerkamp van dit seizoen, in het zwembad De Tweesprong. Waar ik even over moet zeggen dat het daar altijd heel warm is.

De wedstrijd begon gewoon normaal met het (drukke) inzwemmen. Daarna kwamen de estafettes. Ik zat in de allereerste estafette, we deden een 200m wissel en ik deed de rug en heb per ongeluk iets gedaan bij mijn keerpunt wat uiteindelijk tot een dis kwam. Voor de rest moest ik 50m vlinder en 100m school, allebei een tijdsverbetering moet ik er even bij zeggen. Er zijn best veel medailles gewonnen door ons team, 20 om exact te zijn. 6 gouden, 8 zilveren en 8 bronzen. Luca heeft 2 gouden medailles gewonnen dat vond ik best knap (omdat ik er nog nooit een heb gewonnen). En natuurlijk zijn er ook 29 PR’s verbeterd. En ik vind het super knap van alle anderen mensen die hebben gezwommen maar dat is een veel te lang verhaal.

Ik geef het stokje nu door aan Angelique.

Groetjes Juliët

Dit vind je misschien ook leuk...