Blah Blah JIO Wedstrijd (1) 30 november 2019

Afgelopen Zaterdag 30-11 werd de eerste JIO wedstrijd van dit seizoen gezwommen.

De hele groep JIO zwemmers zwom voor het eerst een echte wedstrijd en wat hebben ze het goed gedaan! Er zijn mooie tijden neer gezet en heel wat medailles binnen gehaald!

Ik, Lana zwom vandaag mijn alle eerste wedstrijd. We moesten ons eerst melden bij Lia. Toen we ons hadden aangekleed mochten we inzwemmen. Ik moest gelijk als aller eerste naar de start voor mijn schoolslag. Ik had er wel een beetje pijn in mijn buik van! Daarna heb ik ook nog borstcrawl gezwommen. En heb 2 medailles gewonnen. Het was een hele spannende wedstrijd, maar vond het ook heel erg leuk. Op naar de volgende wedstrijd.

Groetjes Lana.

Ik geef het stokje over aan……….. Timo succes bij je wedstrijd!!

Dit vind je misschien ook leuk...