Hemelvaartskamp 2020

Al lijkt het herfstkamp nog kort geleden, Hemelvaart komt er alweer aan!

Dit jaar gaan we van donderdagochtend 21 mei (Hemelvaartsdag) tot zondagochtend 24 mei naar Blokhut de Meerberg in Waalre. Een supertof gebouw, midden in het bos in Brabant met veel te doen in de omgeving. We verzamelen ergens in Rijswijk / Voorburg en gaan met een bus op en neer naar Waalre.

Graag willen we door middel van dit bericht inventariseren of er voldoende animo is onder de jeugd. Een dergelijk kamp valt namelijk qua vaste kosten pas te realiseren met een minimale deelname van 30 jeugdleden. Kosten per deelnemer zijn € 85,– voor 3,5e dag vermaak, eten, vervoer etc.

In onderstaand formulier kun je invullen of je meegaat, graag ontvangen wij jullie reacties voor zaterdag 25 januari 2020. Tevens hebben we dit jaar een tekort aan ‘kookstaf’, we zijn benieuwd of er misschien ouders zijn die het leuk vinden om hierbij te ondersteunen, dat kun je direct ook aangeven. 😊

Vanzelfsprekend volgt alle info later!

Bedankt voor jullie reactie,
Hartelijke groet, Rebecca en Britt namens de volledige kampleiding

Dit vind je misschien ook leuk...