COVID-19 Annulering verenigingsactiviteiten en zwemlessen – Update 29 April 2020

Update 29-04-2018

Vanaf 29-04 is het voor de jeugd weer mogelijk om buiten te sporten. Echter op plekken die door de gemeente zijn aangewezen. Je mag dus niet zomaar ergens gaan sporten met een groepje.

De zwembaden zijn nog steeds gesloten en er mag dus niet getraind worden.
De verwachting is dat de zwembaden eind mei weer open mogen.

We houden dit voor jullie in de gaten.

Dus houdt de berichtgeving in de gaten en blijf gezond !

Update 01-04-2020

Afgelopen weken is de wereld voor iedereen in Nederland drastisch veranderd. Velen werken thuis, zwembaden en sportclubs zijn gesloten en het dagelijks leven speelt zich tegenwoordig vaak af op niet meer dan 10 m2.

Verlenging van de maatregelen
Het bestuur volgt vanzelfsprekend het laatste advies van de rijksoverheid op en biedt tot 28 april geen zwemlessen, -trainingen en wedstrijden aan. Het zwembad blijft gedurende deze periode gesloten, omdat er sprake is van een zogenaamde contactactiviteit.

Extension of measures by the government
The board of AZL follows all regulations and will not offer any lessons or trainings until 28 April. The pool will remain closed, because swimming is a contact activity with risk.

UPDATE 16-03-2020

Door aanvullende maatregelen zijn gisteren per direct de zwembaden, Forum Kwadraat, Overbosch, De Fluit en de Schilp en alle overige zwembaden in de regio gesloten tot in ieder geval 6 april 2020.

Dit betekent dat de trainingen waterpolo en wedstrijdzwemmen alsmede alle zwemlessen tot 6 april niet zullen doorgaan.

Wanneer er nieuwe richtlijnen zijn zullen we dit zo spoedig mogelijk communiceren.

UPDATE 03/16/2020
Due to additional measures, the following swimming pools are closed until at least 6 April; Forum Kwadraat, Overbosch, De Fluit and De Schilp.
This means that the waterpolo- and competitive swimming training, as well as all swimming lessons, will not take place until April 6.
When there are new guidelines we will communicate this as soon as possible.

In verband met de heersende corona epidemie heeft de KNZB besloten dat de competities in het gehele land tot en met 31 maart 2020 geannuleerd worden. Tevens adviseren zij verenigingen om alle verenigingsactiviteiten en zwemlessen tot en met 31 maart 2020 te annuleren.

SG de Vliet neemt dit advies over. Dit betekent dat per vandaag tot en met 31 maart 2020 alle zwemactiviteiten, wedstrijden én trainingen voor zowel waterpolo als wedstrijdzwemmen worden gestaakt.

Volg het laatste nieuws ten aanzien van deze maatregelen op de sites van de diverse verenigingen;

www.azlzwemmen.nl

www.avzv.nl

www.rzv-excelsior.nl

WZC / WPC en BHC SG de Vliet

Dit vind je misschien ook leuk...