Mededelingen september 2020

Reserveren trainingen De Fluit

Vanaf 01-10 geldt dat als je niet hebt gereserveerd voor een training in de Fluit dat je helaas niet mee mag doen. Ook meldingen per app/mail worden niet meer gehonoreerd. Dus wees op tijd!

Wedstrijden

Door de nieuwe corona maatregelen worden dit jaar de wedstrijden anders. Er mag geen publiek aanwezig zijn en niet iedereen kan worden ingeschreven omdat er een maximum aan het aantal deelnemers in en rond het bad kan worden gesteld.

Dus let goed op of je staat opgesteld voor een wedstrijd.

De eerste uitnodigingen voor de wedstrijden zijn inmiddels verzonden en in de kalender op de site www.sgdevliet.nl gezet.

Als je staat opgesteld gaan we ervan uit dat je komt. Een aantal wedstrijden zijn immers verplicht als je staat opgesteld!

We kunnen maar beperkt inschrijven. Teveel afmeldingen betekent dat anderen wel ingeschreven hadden kunnen worden en mee hadden gekund. Kan je echt niet meld je dan op tijd af.
Je kan niet alleen maar trainen en geen wedstrijden zwemmen!

Wedstrijdkalender

Steeds meer informatie in de kalender is gevuld en terug te vinden op de site. Wellicht valt het jullie op dat er ook nieuwe wedstrijden op staan, namelijk de junioren/jeugd/senioren wedstrijden. Deze zijn nog onder voorbehoud.

Mocht je vragen hebben mail naar: wzc@sgdevliet.nl

Dit vind je misschien ook leuk...