Zwembaden nog gesloten; Competitie 2020-2021 definitief afgelast (Update 8 April 2021)

Op 7 april 2021 heeft de KNZB bericht, dat zij naar aanleiding van de vorige persconferentie en nog steeds van toepassing zijnde maatregelen genoodzaakt zijn de competitie 2020-2021 definitief te schrappen. Doordat er maar weinig wedstrijden zijn gespeeld, wordt de competitie als niet gespeeld beschouwd.

Besloten is om voor de competitie 2021-2022 de seniorenteams in dezelfde afdelingen te plaatsen als voor dit seizoen het geval was. De jeugdcompetitie zal zoals gewoonlijk aan de hand van inschrijving worden ingedeeld.

Hopelijk gaat het vaccineren voorspoedig en kunnen de maatregelen binnenkort worden versoepeld, zodat we weer kunnen gaan zwemmen.

Zodra er weer nieuwe inzichten zijn, laten wij het direct weten.


de WPC

Dit vind je misschien ook leuk...