Huldiging Bruce en verslag wedstrijd 21 november 2021

Zondag 21-11 is deel 2 van de competitie gezwommen.

In de jury kamer is Bruce Sheppart gehuldigd. Hij is al 10 jaar official. Hij kreeg een mooie oorkonde.

Na deze inhuldiging begon de wedstrijd. Er is goed gezwommen. Er zijn 3 medailles van alle kleuren 1 uitgedeeld aan zwemmers van Sg de Vliet. Katharina heeft goud gehaald op de schoolslag, Anke zilver eveneens op de schoolslag en Aniek brons op de rugcrawl.

Er zijn wel veel PR’s gezwommen, totaal 23. De grootste verbeteringen zijn gezwommen door: Ivan met 9 seconden op 100 vrij en Aniek met 8 seconden op 100 rug. Op 50 vrij heeft Luca zijn PR met 8 seconden verbeterd, Varuna met 5 seconden op 50 vrij en Rosanne met 4 en een halve seconde op 50 vlinder en Julia op 50 rug.

Dit vind je misschien ook leuk...