Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bergbad Pokal in Buckeburg Duitsland

9 juni - 11 juni

Op 9, 10 & 11 Juni 2022 is het Zwemfeest in Bückeburg 

Dit zwemfeest is bedoeld voor alle wedstrijdzwemmers (geboren voor 2014/ JIO zwemmers in overleg met de trainer). En wordt beslist het leukste zwemtoernooi dat SG de Vliet dit seizoen heeft.

Graag willen we weten wie er mee willen. Bij minimaal 10 zwemmers kunnen we gaan organiseren.

Een kleine info wat je kan verwachten:

Je gaat op eigen vervoer. Je dient op vrijdagavond 9/06/2023 om uiterlijk 20.00 uur aanwezig te zijn in het Bergbad. Het is ongeveer 3.5 uur reizen naar Bückeburg. Dus je moet ’s-middags direct uit school vertrekken of een vrije dag regelen.

Let op, zwemmers onder de 18 vallen onder de verantwoordelijkheid van de ouders en mogen niet alleen op het zwembad terrein verblijven.

De wedstrijd is in de open lucht in een 50m bad van roestvrij staal ! Met wat geluk is het mooi weer maar dat is natuurlijk niet te voorspellen.

De kosten voor het hele weekend zijn (vooralsnog) € 75,– per persoon (ook voor meereizende ouders/broertjes/zusjes). Deze prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en kan dus wellicht nog wijzigen. Inbegrepen zijn de huur van de grote tent, staan plaats eigen tent, en het eten en drinken op Vrijdag avond, zaterdag en zondag. Het bedrag van 75,- per persoon moet voor 1 April betaald zijn.

Als je in het pension of in een hotel verblijft valt dit buiten deze kosten en zal dit apart moeten worden geregeld en betaald. Het is wel de bedoeling als je in een pension/hotel verblijft, dat je op het zwembad terrein aanwezig bent voor ontbijt, lunch en diner.

Voor eventuele info mag gemaild worden naar actieazl@gmail.com. Of na de training van Maandag of Woensdag informeren bij Jolanda. (moeder Luca en Lana)

Als jullie eventueel mee willen vul het bijgevoegde google formulier in. Zodat wij weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Herzliche grusse, Jolanda, Francien en Altine

Gegevens

Begin:
9 juni
Einde:
11 juni
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bergbad
Birkenallee
Bückeburg, Duitsland
+ Google Maps