Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Internationale Zwemwedstrijd Bergbad Bückeburg Duitsland

14 juni - 16 juni

Dit zwemfeest is bedoeld voor alle wedstrijdzwemmers (geboren voor of in 2010, Jio-zwemmers in overleg met de trainer). En wordt beslist het leukste zwemtoernooi dat SG de Vliet dit seizoen heeft.

Je gaat met eigen vervoer. Je dient op vrijdagavond 14-06 om uiterlijk 20.00 uur aanwezig te zijn in het Bergbad. Het is ongeveer 3.5 uur reizen naar Bückeburg. Dus je moet ’s middags direct uit school vertrekken of een vrije middag regelen. Op beide dagen start het inzwemmen al heel vroeg; namelijk om 8.00 uur!
Iedereen, ook de hotel- en pensiongasten, wordt uiterlijk 7.30 uur verwacht voor het ontbijt op het zwembad terrein. Want we eten met z’n allen!

Hier tref je het voorlopige programma aan. Je kan dus alvast kijken wanneer welke afstanden worden gezwommen. De uitnodiging zal omstreeks april in de kalender komen te staan. Daarna kan je opgeven welke programma nummers je wilt zwemmen. Je mag zelf weten hoeveel afstanden je wilt zwemmen, maar doe dit wel altijd in overleg met je trainer.

De wedstrijd is in de open lucht in een 50m bad van roestvrij staal. Met wat geluk is het mooi weer maar dat is natuurlijk niet te voorspellen. Tijdens pauzes en na het zwemmen zijn we op het zwembadterrein om samen te eten en drinken. Er staat een grote tent waar je je kunt omkleden, even opwarmen of bij slecht weer kan schuilen. Maar dat kan uiteraard ook in je eigen slaaptent.

De aanmelding voor deze wedstrijd is inmiddels gesloten. De betaling dien je voor 01-04-2017 te regelen.

 

Aanmeldingsformulier

brief voor school

Inschrijving

Uitslag

 

Gegevens

Begin:
14 juni
Einde:
16 juni
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bergbad
Birkenallee
Bückeburg, Duitsland
+ Google Maps