Aanmelden en opzeggen: bij de basisverenigingen

Aanmelden/inschrijven

azl_logo_trans_10Logo_RZV_3_Logo AVZVWil je bij De Vliet komen waterpoloën of wedstrijdzwemmen? Inschrijven doe je bij een van de basisverenigingen – dus niet bij de waterpolo- of wedstrijdzwemcommissie. Dit is AVZV in Voorburg, RZV Excelsior in Rijswijk of AZL in Leidschendam. Het is een vrije keuze bij welke vereniging je je aanmeldt, maar het is aan te raden om de dichtstbijzijnde vereniging te kiezen. Klik op de links hieronder om naar de inschrijfformulieren te gaan:

Let op: elk spelend waterpolo lid van 16 jaar of ouder is bij De Vliet verplicht deel te nemen aan het juryrooster, zie hiervoor ons W-official beleid (pdf).

Opzeggen

Je wilt helaas stoppen met je zwemsport bij De Vliet? Opzeggen doe je bij je eigen vereniging, AVZV of RZV Excelsior – dus niet bij de waterpolo- of wedstrijdzwemcommissie. Waterpolo je in een team, dan is het wel handig om er even met iemand van de waterpolocommissie over te praten, zodat wij ook tijdig op de hoogte zijn en rekening kunnen houden met de gevolgen voor de teams.

  • Ben je lid van AVZV? De opzegging van het lidmaatschap dient online te gebeuren door het invullen van het online opzegformulier. Let op: het opzeggen dient uiterlijk op de 24e van de 3e maand van het lopende kwartaal te gebeuren. Zeg je op na deze datum dan dien je het kwartaal daarna ook te betalen! Je vindt dit formulier en alle verdere informatie op de Ledenservice-pagina van AVZV.
  • Ben je lid van RZV Excelsior? Opzeggen kan uitsluitend per het einde van een kwartaal en dient 3 maanden van tevoren via e-mail te geschieden bij de penningmeester via penningmeester [@] rzv-excelsior.nl.
  • Ben je lid van AZL? Zie de website van AZL voor de regels omtrent het opzeggen.