Juryroosters

Bij waterpolowedstrijden zijn naast spelers ook een wedstrijdsecretaris, tijdwaarnemer(s) en scheidsrechter(s) noodzakelijk. De wedstrijdsecretaris en tijdwaarnemers (juryleden) dienen door de thuisspelende vereniging geleverd te worden.

Rooster

Bekijk hier het juryrooster (link naar Google Drive).

Kan je niet? Dan graag zelf wisselen, zie ook de tekst hieronder.

Beleid t.a.v. Juryleden (basisscheidsrechters – wedstrijdofficials)

De WPC heeft een Beleid t.a.v. Juryleden (pdf) opgezet, waarin de regels over het behalen van de BSR-bevoegdheid en het uitvoeren van jurydiensten is vastgelegd. Samengevat bestaat dit beleid uit twee hoofdlijnen:

  1. Elk spelend lid met de leeftijd van 16 jaar of ouder is verplicht in het bezit te zijn van een geldige BSR-bevoegdheid. Leden die de bevoegdheid nog niet hebben krijgen twee mogelijkheden om een cursus te volgen en de BSR-bevoegdheid te halen. Hebben zij na deze twee mogelijkheden nog geen bevoegdheid, dan kunnen zij niet meer deelnemen aan de wedstrijden.
  2. Elk spelend lid dient zich te houden aan het juryrooster. Bij verhindering moet het ingedeelde lid zelf voor vervanging  zorgen. De naam van de vervanger moet voor de betreffende wedstrijd bekend worden gemaakt bij het adres jurytafel@sgdevliet.nl.

Regels en tips bij het jureren

shortlist jurydienstEven vergeten hoe het ook al weer werkt? Bekijk het overzicht van slechts 2 A4’tjes en je bent weer helemaal bij!