Grote Clubactie 2015

Grote Clubactie 2015 SG De Vliet waterpoloBeste waterpolo leden van SG De Vliet,

Binnenkort start weer de jaarlijkse Grote Clubactie en SG De Vliet doet daaraan mee.

De Grote Clubactie

De Grote Clubactie is een loterij die in het leven is geroepen om de verenigingen in Nederland te helpen wat meer geld te verdienen. De Grote Clubactie weet hoe belangrijk een leuke en actieve vereniging is voor de leden. En dat vinden wij natuurlijk ook. 19 september start de landelijke lotenverkoop en dus ontvangen jullie kort daarvoor de loten om te verkopen.

Het is heel simpel, hoe meer loten we verkopen hoe meer we verdienen en dus hoe meer leuke dingen we kunnen doen. Daarom doen we een beroep op jullie allemaal. En wil je je opa, je oom, je moeder of broers laten meehelpen verkopen? Meteen doen, dat maakt het ook nog eens een keer gezelliger.

Hieronder vind je meer informatie. Deze info lees je ook in deze brochure.

Aantal loten

Als start krijgen alle jeugdleden tien loten om te verkopen. De leden uit de volwassenteams krijgen er vier om te verkopen. Als je deze loten verkocht hebt, dan mag je natuurlijk meer loten vragen om te verkopen. Immers, hoe meer jij verkoopt, hoe meer opbrengst voor `de Vliet’.

Prijs van een lot

Ieder lot kost € 3,00. Maar liefst € 2,40 daarvan gaat naar SG de Vliet! Een heel bedrag. Wanneer ieder de loten verkoopt zoals hierboven vermeld dan levert ons dat € 1.500,00

3 soorten loten

 1. Papieren loten
  Binnenkort ontvang je je loten die je kunt gaan verkopen.
 2. Superloten
  Er bestaan ook superloten. Zo’n lot bestaat uit 50 loten en dat levert dus meteen € 150,00 op! Zo’n superlot is natuurlijk niet bedoeld om aan de buren of je ouders te verkopen. Ze zijn bedoeld om te verkopen aan bedrijven. Een bedrijf kan zo’n lot dus zien als een soort minisponsoring.
  Heb je iemand die zo’n lot wil kopen: neem dan contact op met Dorien Kettenis,
  telefoonnummer 06-44128287 en e-mail dorienenroel@ziggo.nl.
 3. Online loten
  Verder zijn er ook loten die online verkocht kunnen worden. Meer informatie hierover ontvangen jullie medio oktober.

Verkochte loten 

Wanneer je de loten hebt verkocht dan ontvang je daar direct € 3,00 voor. Dit geld doe je in een envelop met je naam en team erop. Elke donderdag is Dorien tussen 19.30 en 20.00 uur in de kantine om het geld in ontvangst te nemen. Je kan het geld zelf aan Dorien geven of even verzamelen per team en de trainer het geld laten overhandigen.

Prijs voor degene die ’t meest verkoopt

Als je 20 loten verkoopt, dan ontvang je een gratis entree kaartje voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland (ongeacht de leeftijd van de verkoper!). Dit kaartje is geldig in combinatie met een vol betalend persoon.

Degene die binnen onze vereniging de meeste loten verkoopt, krijgt eveneens een leuke prijs.

Wat gaan we doen met de opbrengst

Met de opbrengst willen we in feite twee dingen doen:

 • Een bijdragen aan de kosten als vereniging. Denk bijvoorbeeld aan de huur van het zwembad.
 • Leuke activiteiten organiseren voor jullie als waterpolo leden.
  Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse oliebollentoernooi of het jeugdkamp.

Hoe meer loten we verkopen, hoe hoger het bedrag wordt voor leuke activiteiten.

Wie leidt de Grote Clubactie & contact

Heb je vragen, neem dan als eerste contact op met;

Laten we er met z’n alleen een mooie wedstrijd van maken en zoveel mogelijk loten verkopen. Met regelmaat zullen we de tussenstand op de website vermelden.

Update: verkoop nu ook online loten

Je hebt via de e-mail een persoonlijke link gehad. Via deze link kun je nog meer loten verkopen via de website van de Grote Clubactie!