Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen en antwoorden daarop. Heb je toch nog vragen? Neem contact op met de WPC!

Wat is de WPC en hoe neem ik contact op?

De waterpolocommissie (WPC) is een commissie van het bestuur van SG De Vliet (beheerscommissie) en is verantwoordelijk voor de waterpolo-tak binnen onze vereniging. Wie er op dit moment in de WPC zitten, lees je hier. Je kan altijd iemand van de WPC aanspreken. Ook kun je je vragen stellen via de e-mail; gebruik het contactformulier op deze website.

Kan ik een keer meetrainen om te kijken hoe ik waterpolo vind?

Lijkt waterpolo jou iets? Dan ben je bij De Vliet van harte welkom! Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging. Wil je eens komen meetrainen om te kijken hoe het is? Stuur een mailtje naar Stefan via het contactformulier, en je bent hartstikke welkom om eens te kijken of waterpoloën bij De Vliet iets voor jou is!

Hoe kan ik mij inschrijven bij SG de Vliet waterpolo?

Wil je bij De Vliet komen waterpoloën? Inschrijven doe je bij een van de basisverenigingen. Dit zijn AVZV in Voorburg en RZV Excelsior in Rijswijk. Het is een vrije keuze bij welke vereniging je je aanmeldt, maar het is aan te raden om de dichtstbijzijnde vereniging te kiezen. Klik op de links hieronder om naar de inschrijfformulieren te gaan:

Ik wil graag mijn lidmaatschap opzeggen. Wat moet ik doen?

Je wilt helaas stoppen met je waterpolo bij SG De Vliet? Opzeggen doe je bij je eigen vereniging, AVZV of RZV Excelsior – dus niet bij de waterpolocommissie. Waterpolo je in een team, dan is het wel handig om er even met iemand van de waterpolocommissie over te praten, zodat wij ook tijdig op de hoogte zijn en rekening kunnen houden met de gevolgen voor de teams.

  • Ben je lid van AVZV? De opzegging van het lidmaatschap dient online te gebeuren door het invullen van het online opzegformulier. Let op: het opzeggen dient uiterlijk op de 24e van de 3e maand van het lopende kwartaal te gebeuren. Zeg je op na deze datum dan dien je het kwartaal daarna ook te betalen! Je vindt dit formulier en alle verdere informatie op de Ledenservice-pagina van AVZV.
  • Ben je lid van RZV Excelsior? Opzeggen kan uitsluitend per het einde van een kwartaal en dient 3 maanden van tevoren via e-mail te geschieden bij de penningmeester via penningmeester [@] rzv-excelsior.nl.

Is er een ongevallenverzekering?

SG De Vliet is aangesloten bij de KNZB, die een gezamenlijke ongevallenverzekering heeft afgesloten. Op de website van de KNZB vindt je de precieze voorwaarden. Niet leden die meedoen aan een kennismakingstraining, vallen onder de verzekerden van deze verzekering.